• Bitcoin prijs niet opnieuw testen $11.000 mark.
  • Analist gelooft dat Bitcoin opnieuw $11.000 hoog zal testen.
  • Bollinger Band met hoge volatiliteit barst op de grafiek.

De Bitcoin-prijslijn nam een downtrend waar op 17 september. De cryptocurrency zal naar verwachting de $11100 sleutelweerstand, die het eerder op 16 september testte, opnieuw testen. Echter, de koning van cryptocurrency was niet in staat om steun te vinden boven $10900 voor het grootste deel van de dag.

De cryptocurrency steeg naar het 24-uurspunt van $11098.87 US Dollars op 16 september. De cryptocurrency werd geobserveerd op $10941.99 aan het begin van 17 september. Bitcoin handelt op het moment van schrijven tegen $10894.14 US Dollars.

Wat is het volgende voor de BTC-prijs?

Trading View analist Atlas Trades is van mening dat de BTC-prijs in de nabije toekomst de $11100-weerstand zal testen. De cryptocurrency brak onlangs onder een stijgend parallel kanaal.

Volgens het idee ligt het belangrijkste ondersteuningsniveau op $10600, terwijl Bitcoin Era BTC sinds 14 september boven dit ondersteuningsniveau handelt. De koerslijn kwam op 14 september in een stijgend parallel kanaal terecht, waarna het geleidelijk aan zijn weg naar de $11100 weerstand kwam. Bitcoin slaagde er niet in om voorbij het weerstandsniveau te komen en stuiterde er meteen vanaf.

De cryptografie bewoog zich naar de ondergrens van het oplopende kanaal, waarna het onder de trendlijn brak. Op 17 september bewoog de koerslijn zich onder de $10900 mark om de $10760 te bereiken. Volgens de analist zal de cryptokalender nu de trend veranderen nadat de koers stopt met dalen. De BTC-prijs zal naar verwachting binnenkort opnieuw het $11100 weerstandsniveau testen.

Wat te verwachten van Bitcoin?

De Trading View analist Mudrex tekende een technische analyse voor het BTCUSD trading pair op de 4-uursgrafiek. De analist gelooft dat de cryptokoning binnenkort een uptrend zal zien op de 4-uursgrafiek.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) technische indicator is onder de signaallijn gegaan, terwijl het histogram nu in het negatieve gebied verschijnt. Deze technische indicator suggereert momenteel een bearish bias. Het volume neemt toe en af met de koersbewegingen. Het handelsvolume is verder afgenomen doordat de handel is verschoven van kopers naar verkopers. De bovenste Bollinger Band toonde weerstand, waarna de BTC-prijs een lagere hoogte liet zien. Dit betekent dat er binnenkort een neerwaartse trend zal optreden.

Bitcoinprijs technische indicatoren

De Bollinger Bands werden in de vroege uren van 17 september uitgebreid. Dit betekent dat de prijs in die tijd meer volatiliteit vertoonde. De volatiliteit bleef de rest van de dag laag omdat de BTC-prijs niet veel variatie vertoonde. Dichter bij het einde van de dag werd de Bollinger Bands herhaaldelijk uitgebreid, waardoor de volatiliteit weer toenam.

Zal de prijs van de Bitcoin stijgen naar $11300?

De Trading View analist Bull Rider gelooft dat de BTC-prijs binnenkort zal stijgen naar het $11300-niveau. De crypto-analist benadrukte een stijgend parallel kanaal op de 4-uursgrafiek voor het BTCUSD trading pair.

Volgens de analyse lijken de technische indicatoren te verzwakken naarmate de cryptocijfers blijven stijgen. De analist suggereerde dat de BTC-prijs zal stijgen naar het $11300 weerstandsniveau, waarna hij moe zal worden van de uptrend en terug zal keren naar de steun in de buurt van $10600.