Fidelity Digital Assets toimii Kingdom Trustin äskettäin käynnistämän Choice-eläkeratkaisun yksinomaisena Bitcoin-ylläpitäjänä.

Choice on eläketili, jonka avulla sijoittajat voivat kohdistaa eläkerahastonsa sekä digitaaliseen että perinteiseen omaisuuteen

Kingdom Trust toteaa lehdistötiedotteessa, että Fidelity Digital Assets, rahoituspalveluyrityksen Fidelity Investmentsin alaosasto, tulee olemaan ainoa digitaalisten omaisuuserien kylmävarastoinnin tarjoaja Choicessa.

Kingdom Trustin toimitusjohtaja Ryan Radloff sanoo, että yksinoikeussopimus sallii luotettavien laitosten turvata eläkekannat, joilla on Bitcoin Profit allokaatio.

”Henkilökohtaisesti olen kasvanut luottamaan Fidelity-tuotemerkkiperheeseen yksityisenä sijoittajana perinteisillä markkinoilla, ja nyt Choice-eläketililläni oleva bitcoin voidaan pitää turvassa Fidelity Digital Assets -välineellä. Jokainen, joka harkitsi bitcoin-osana eläkekantaansa, mutta odotti infrastruktuurin kypsymistä ja tuttujen nimien saapumista avaruuteen, on tänään päivä ”,

Niillä, jotka haluavat suojata Bitcoininsa säilöönottoratkaisun kautta, ei ole pääsyä yksityisiin avaimiin

Sen sijaan Fidelity Digital Assets lupaa säilyttämisen ja veloittaa hallussa olevista varoista 1%: n maksun.

Fidelity Digital Assets -yrityksen myynti- ja markkinointijohtaja Christine Sandler sanoo, että kumppanuus on uusi askel kohti salauksen laajempaa käyttöönottoa.

„Koska markkinoille tulomme alle kaksi vuotta sitten, olemme nähneet merkittävää edistystä digitaalisten omaisuuserien sijoittajia tukevassa infrastruktuurissa ja digitaalisten omaisuuserien salkkuihinsa käyttävien sijoittajien määrän kehityksessä.“